söndag 22 juni 2014

Tack för mig!

Efter ganska exakt tre år och 1.500 blogginlägg är det dags att avsluta bloggandet om rymdsonder och exoplaneter. Under dessa tre år har en mängd nya rymdsonder sänts upp som gjort allehanda intressanta upptäckter. Antalet upptäckta exoplaneter har ökat explosionsartat. Ett flertal rymdsonder är på väg mot sina mål för att utforska planeter, månar, asteroider och kometer. Även om det därmed kommer att finnas mycket att skriva om för en rymdsondsbloggare så har orken tagit slut för min del. Var sak har sin tid och nu är det dags att ägna sig åt annat.


Rymdsonden som det hela började med: Galileo (Bildkälla: NASA)

Ett stort tack till alla er som följt bloggen under dessa år! Bloggstatistiken visar att bloggen haft uppemot 150.000 sidvisningar när detta skrivs. Det är ju inte så illa för en amatörastronom!

Ha det gott och fortsätt följa astronominyheter på Populär Astronomis websida och på Cassiopeiabloggen.

Hälsningar Kari

4 kommentarer:

  1. Tråkigt men förståeligt, Kari! Tack för din insats!

    SvaraRadera
  2. Nää.. Snälla Kari, kom tillbaka! Läser alltid dina mycket intressanta blogginlägg om rymden, som ingen annan tar upp. Gör en kort break istället, nu i ljusa sommar och kom tillbaka i höst då det blir mörkare ute så det känns mer sugen på att prata om rymden!

    SvaraRadera
  3. Ja du Fredrik, man ska visserligen aldrig säga aldrig, men jag tror att det är finito vad gäller rymdsondsbloggen i alla fall. Tack för ditt intresse!

    SvaraRadera